Pristatome išskirtinę galimybę individualiems verslo savininkams: prisijunkite prie VersloPartneriai.Lt bendruomenės šiandien!

Ar esate verslo savininkas, norintis išplėsti savo pasiekiamumą ir efektyviai reklamuoti savo verslą? Džiaugiamės galėdami pasiūlyti puikų pasiūlymą tokiems verslininkams kaip jūs, suteikdami neįtikėtiną platformą reklamuoti savo verslą platesnei auditorijai. Sveiki atvykę į VersloPartneriai.Lt bendruomenę!


Būdami vertinami VersloPartneriai.Lt bendruomenės nariai, mūsų dinamiškoje svetainėje mėgausitės neprilygstamomis savo verslo skatinimo ir rinkodaros galimybėmis. Turėdami didelę ir įsitraukusių vartotojų bazę, jūsų prekės ženklas taps matomas ir parodytas, todėl galėsite susisiekti su potencialiais klientais, bendradarbiais ir investuotojais.

Ir geriausia dalis? Ribotą laiką siūlome pasiūlymą tik pirmiesiems 1000 narių, kurie dabar prisijungs prie mūsų. Tapę nariu gausite prieigą prie mūsų svetainės 5 metų laikotarpiui už neįtikėtinai prieinamą kainą tik 12 eurų per metus. Teisingai – vos už 12 eurų kasmet galite atrakinti daugybę reklaminių privalumų ir pakelti savo verslą į naujas aukštumas.

Įsivaizduokite, kad jūsų verslas mūsų svetainėje būtų aiškiai parodytas ir pasiektumėte tikslinę auditoriją, aktyviai ieškančią novatoriškų idėjų, partnerystės ir investavimo galimybių. Jūsų produktai ar paslaugos bus dėmesio centre, kurių jie nusipelnė, patraukdami potencialių klientų dėmesį ir užmegs vaisingą bendradarbiavimą.

Mūsų platforma sukurta siekiant suteikti jums sklandžią ir patogią patirtį, leidžiančią patraukliai ir informatyviai pristatyti unikalius savo verslo pasiūlymus. Pasinaudokite mūsų išsamiais rinkodaros įrankiais, įskaitant verslo profilius, siūlomus sąrašus ir patobulintą matomumą atitinkamose kategorijose ir paieškos rezultatuose. Turėdami narystę turėsite galią pristatyti savo verslą pačiu patraukliausiu būdu.

Nepraleiskite šios išskirtinės galimybės tapti VersloPartneriai.Lt bendruomenės nariu. Greitai elkitės, kad užsitikrintumėte vietą tarp pirmųjų 1000 narių ir mėgaukitės penkerių metų prieiga prie mūsų svetainės už neįtikėtinai mažą 12 eurų metinį mokestį. Priimkite atsakomybę už savo verslo augimą, išplėskite tinklą ir padidinkite savo matomumą rinkoje.

Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu ir prisijungti prie VersloPartneriai.Lt bendruomenės, tiesiog parašykite mums elektroniniu paštu: info@verslopartneriai.lt ir tolimesnius veiksmus aptarsime Jums priimtiniausiu būdu.

Atminkite, kad šis pasiūlymas taikomas tik pirmiesiems 1000 narių, todėl imkitės dabar, kad užsitikrintumėte savo vietą ir paskatintumėte savo verslą klestinčios ateities link. Prisijunkite šiandien!

Pateikiame pirminę vizualizaciją, kaip pavyzdį.



Ką gaunate:

– Verslo Partneriai Lt kataloge įrašas apie Jūsų veiklą;

– patalpinsime 3 straipsnius per metus apie Jūsų veiklą, kompaniją, paslaugą;

– Mes surenkame visus duomenis iš visų platformų, tinklapių, socialinių medijų apie Jus,

bei perkeliame į www.verslopartneriai.lt svetainę, Jums nereikės informacijos pateikti ir

skirti laiko viskam supildyti (nebent išskirtiniais atvejais pagal Jūsų pageidavimą reikės

papildyti informaciją ar pakeisti);

– SVARBIAUSIA: gausite prieigą prie užklausų, partnerysčių, renginių, kurie yra skirti

būtent Jūsų veiklai.

 

KONTAKTAI:

+37064338637 info@verslopartneriai.lt 

 

Užpildykite formą ir mes viską atliksime už Jus

Įveskite savo vardą pavardę arba įmonės pavadinimą, galima pasirinkti įvesti ir prekės ženklo ar paslaugos pavadinimą.
Įveskite kitas nuorodas iš įvairių tinklapių ar socialinių medijų. Galima ir žiniasklaidos nuorodas pateikti kurios aktualios.